Várandósság, szülésKismama masszázs
Egyéni konzultáció
Szülésfelkészítés
Szüléskísérés  Ha egy nő átélheti egyedülállóságát, erejét, kiszolgálását és nem kiszolgáltatottságát, lehetőséget kap egy szép szüléshez.

  Kismama masszázs
  A kismama masszázs lehetőséget ad a várandós anyának a tökéletes testi és lelki ellazulásra, növeli a megváltozott egyensúlyi állapotban lévő szervezet energiáját, javítja az izmok rugalmasságát, csillapítja a fájdalmakat testszerte, így a vállakon, a hát középső részén, a gerinc ágyéki szakaszánál, a medencénél és a lábakon.

  Sokféleképpen nevezik a gyermekvárás időszakát. Az elnevezésekben benne van a sokféleség. Nekem ez a legkedvesebb: várandósság. Testünkkel körbevesszük, védjük, tápláljuk a Kicsit, érzéseket közvetítünk felé. Sokszor ez a kapcsolat nem is olyan könnyű. Teli vagyunk a saját dolgainkkal. Testünk különbözőképpen reagál a változásokra. A hormonális és élettani változások kihívások egész sorát állítják a kismamák elé. Tulajdonképpen egy folyamatos változás része vagyunk, haladunk egy cél felé, mely igazából egy új élet kezdete. Nem csak a baba születik, hanem az anya is.

  Ez a masszázs segít a feszültségek oldásában. A kismama teljes figyelmet kap, melyben átélhető a megtartó biztonság. Ilyenkor könnyebb a babával való kapcsolódás is.
  Egy egy szeretetteljes jelenlétben történő, olajos testmasszázs, nagyrészt kényelmes, oldalfekvő pozicióban. Az alkarok hosszú, folyamatos mozdulatokkal masszíroznak, egy lágy teljességet sugárzó zene ritmusára, mintha a tenger hullámai simogatnák, ringatnák a testet.

  Egyéni konzultáció
  Megkereshetsz, ha úgy érzed, hogy információra, támogatásra, vagy akár a benned lévő káosz tisztázására van szükséged. Rengeteg helyről lehet informálódni (könyv, videó, internet, védőnő...). Tanácstalan is lehetsz, hogy mit olvass, mit nézz, mi a jó neked. Ebben is segíthetek.
  Felmerülhet benned a kérdés, - vagy mások kérdezik -, "... és hogy szeretnél szülni?" Talán még nem is tudod, hogy mennyire fontos, hogy azt találd meg, ami neked jó lesz. Ahogy te szeretnéd.
  Ahhoz, hogy bármiben tudj dönteni, meg kell ismerd a lehetőségeidet.
  A találkozók gyakorisága, ideje, teljesen személyre szabottak. Lehet, hogy csak egy beszélgetésre van szükséged, vagy lehet rendszeres is.
  A rendszeres találkozók alkalmával egy személyes szülésfelkészítés is történik.

  Szülésfelkészítés
  Lehetőség van egyéni és csoportos felkészülésre.
  Ezen alkalmakkor megismerheted:

  • a várandósság testi/lelki változásait,
  • a vajúdás titkait és támogató praktikáit,
  • a szülés és szexualitás kapcsolatát,
  • a szülés labirintusát,
  • az élet első órájának fontosságát

  Nézünk közösen filmet, amit utána megbeszélünk.


  További információk és időpont egyeztetés nálam: 30/975-1543 vagy zsuline@gmail.com