Masszázs, érintések


Fejmasszázs - egész testre ható
hawaii Lomi Lomi Nui
Négykezes masszázs
Kahi Loa (hawaii őselemek masszázsa)
Kismama masszázs
Jóni masszázs
Metamorf masszázs
Szivárvány energetikai kezelés

Fejmasszázs
Része a teljes testmasszázsnak, de önmagában is teljes.
A masszázs kiterjed a fejbőrre, arcra, nyakra.

Mire jó?
ha zsong, fáj a fejed, ha szükséged lenne tiszta fejre,
ha feszült vagy és lazítanál,
ha levert vagy és felfrissülni vágysz,
ha kétségeid vannak magadban, szerethetőségedben és szeretnél magabiztosabb lenni.

Tehát jó hatású a testnek, léleknek egyaránt.
Stresszoldó, serkenti a vérkeringést, energetizál, megújít.

Ideje 30-90 perc.

Szivárvány energetikai kezelés
Egyszerű és gyönyörű módja a gyógyulásnak, az egészség, a teljesség megélésének. Oldja a stresszt, szorongást, beindítja a test öngyógyító képességét.

Ez a masszázs egy olyan kezelés, melyben finom – alig – érintéssel „beszélünk”, a test különböző rétegeivel (szellemi, érzelmi, fizikai). Megtisztítjuk az energiaközpontokat. A megrekedt negatív energiák (félelem, szorongás, elfojtás, stressz …) eltávolítása után, gyógyító, ún. szivárvány energiával töltjük fel, mellyel képes a test megújulni. Végül védelmet kap, egy különleges illattal.
3 alapkezelés után, következhet a múltoldás, az energiapályák megerősítése, rendezése.

A kezelés ideje 1 óra.

Hawaii-i Lomi Lomi Nui – gyógyító érintés
Ez egy olyan komplex rendszer, mely hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket. Ideális eszköznek bizonyult a rohanó, önmagunkkal nem törődő élet megváltoztatására, a túlzott információ áradat kivédésére, a munkával kapcsolatos kiégés vagy depresszió kezelésére.

Egy olyan olajos testmasszázs, testmunka (bodywork), amit zene kísér, melynek hatására az energiák szabadon áramolhatnak. Lehet az egész testet érintő, vagy akár részleges. Pl. karok, hát, lábak, mellkas, arc és fej. Része vagy egésze lehet a nyújtás (stretching), a teljes testlemosás. A mozdulatok egyfajta keretként szolgálnak, melyeket a figyelem, a szeretet és a tisztelet tesz teljessé.

Ez a masszázs a hawaii-i testmunka egyik formája, amely régen a gyógyításnak – vagy pontosabban az öngyógyításnak – szánt szentélyekben történt. Rendkívüli jelentésének hangsúlyozására a „Nui” (nagy, fontos, egyedülálló) szóval egészítették ki.
A mai napig alapvető eleme minden Lomi Lomi Nui testmunkának a kezelések szentélybeli légkörének megteremtése és minden masszírozott személy szent, isteni oldalának, igaz természetének felismerése és előtérbe helyezése a személyiséggel szemben.

Célja, hogy a masszázs által elérjük a testi-lelki-szellemi megtisztulást, a gyógyulást. Régen az ilyen masszázst dalok, imák, rituálék kísérték, és időben akár több napig is eltarthatott. Nem ritkán az „átkelés rítusát”- egy új életszakaszba való belépése pillanatát jelentette. Egyfajta visszatérés lehetősége ez az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz és kapcsolat a saját lelkünkkel és szellemünkkel.
Olyan ez, mint egy utazás, egy újjászületés, mely hűen a jelenhez, mindig más.


A masszázs útja lehet az önismeretnek, terápiás folyamatokban önállóan, vagy kiegészítésképpen. Egyedi minden alkalom. Célja lehet akár konkrét, vagy spontán születő, melynek megfogalmazása lehet a kezelés része. Ideális, ha utána nem kell rohanni, ha van idő a megélés feldolgozására.


A kezelés ideje lehet 1,5-2 óra, vagy akár több.

KAHI LOA
egy nagyon régi hawaii-i sámán masszázstechnika, amelyben a kupua (beavatott) hét őselemmel dolgozik a páciens fizikai- és asztrál testén. Kahi szó jelentése lágy érintés vagy nyomás, serkentés, tűz, áramlás, egység. Loa: nagy hosszántartó, magas, magasztos.
Különbözik más polinéz másszázsoktól. Fő jellemzői:
A bőr felületén dolgozik, nem az izmokon, izületekn, vagy csontokon.
Végezhető ruhában, vagy közvetlenül a bőr felületén, olaj használata nélkül.
A klisens fekhet, ülhet, vagy akár állhat.
Végezhető önmagunkon is.
Gyors és mély hatása van, "egészen a csontvelőig".

A kezelés ideje 1 óra.


Kismama masszázs
A kismama masszázs lehetőséget ad a várandós anyának a tökéletes testi és lelki ellazulásra, növeli a megváltozott egyensúlyi állapotban lévő szervezet energiáját, javítja az izmok rugalmasságát, csillapítja a fájdalmakat testszerte, így a vállakon, a hát középső részén, a gerinc ágyéki szakaszánál, a medencénél és a lábakon.

Sokféleképpen nevezik a gyermekvárás időszakát. Az elnevezésekben benne van a sokféleség. Nekem ez a legkedvesebb: várandósság. Testünkkel körbevesszük, védjük, tápláljuk a Kicsit, érzéseket közvetítünk felé. Sokszor ez a kapcsolat nem is olyan könnyű. Teli vagyunk a saját dolgainkkal. Testünk különbözőképpen reagál a változásokra. A hormonális és élettani változások kihívások egész sorát állítják a kismamák elé. Tulajdonképpen egy folyamatos változás része vagyunk, haladunk egy cél felé, mely igazából egy új élet kezdete. Nem csak a baba születik, hanem az anya is.

Ez a masszázs segít a feszültségek oldásában. A kismama teljes figyelmet kap, melyben átélhető a megtartó biztonság. Ilyenkor könnyebb a babával való kapcsolódás is.
Egy egy szeretetteljes jelenlétben történő, olajos testmasszázs, nagyrészt kényelmes, oldalfekvő pozícióban. Az alkarok hosszú, folyamatos mozdulatokkal masszíroznak egy lágy teljességet sugárzó zene ritmusára, mintha a tenger hullámai simogatnák, ringatnák a testet.

Jóni masszázs
Ez a masszázs egy utazás a nőiség középpontjába.

„A „jóni” elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, jelentése magában foglalja a külső és belső nemi szerveket. Társadalmunkban – bár az erotika mindennapos téma – a teljes gazdagságában megélt női szexualitás igen elhanyagolt terület.

A női szexualitás végtelen tér, amely annál nagyobb, intenzívebb és örömtelibb távlatait fedi fel előttünk, minél mélyrehatóbban foglalkozunk vele. Figyelmesség és tisztelet: ez a két kulcs nyitja a jóni nyújtotta kiteljesedés és öröm felé vezető út kapuját. Sok nő csak a jóni-masszázs révén ébred rá, hogy szexuális lény, mások pedig itt szembesülnek azzal, hogy mély, begyógyulatlan sebeket hordoznak.

A jóni legbelsőbb lényünket tárja fel.
A nő számára minden szexuális indíttatású cselekedet, minden szexuális aktus egyet jelent a megnyílással, a teljes odaadással, és a pillanat minden történésének befogadásával. Benne raktározódnak el a személyes és az egész női generációkat meghatározó információk – ezzel a jóni mágikus központja az értékes tudás és titkok kincsesbányájának tekinthető, amely egy varázsszóra felfedi előttünk a legkisebb sérüléseinket és a legcsodálatosabb pillanatokat is.”    Idézetek Michaela Riedl könyvéből

Egy ilyen alkalommal megtapasztalhatod nőiséged lényegét.
Először szeretném, ha elmondanád, hogy miért szeretnéd a jóni-masszázst. Majd megérkezve az intim belső terünkbe, elindulunk és én elkísérlek a nőiséged középpontjába vezető úton. Végig veled leszek és mindent megteszek, hogy megbízhass bennem és átadhasd magad az érzéseknek, a tapasztalásnak. 
Itt nincsenek elvárások. Nem kell megfelelni. Nem kell, hogy teljesíts. Tudom, a magadnak való megfelelni akarást a legnehezebb letenni. Nem cél az orgazmus. Csak engedd, hogy érezz, hogy az lehessen, ami van. Az is lehet, hogy nem az öröm jelenik meg először, hanem a félelem, vagy a fájdalom valami múltbeli sérelem miatt. Az is gyógyulni fog. Ezek kioldódása után könnyebb felfedezni saját szexualitásodat.

Miben segít a jóni-masszázs:
saját nőiséged, szexualitásod felfedezésében
a tested elfogadásában és tiszteletében
traumák (lelki sérülések) feldolgozásában
a belső erőd, energiád felszabadításában
az orgazmus-centrikusságtól való megszabadulásban


Metamorf "masszázs"
egy speciális lelki blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk. Ez a technika lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, így hatva az idegenrendszeren keresztül a tudatalattira is. Az érintések által keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, felszabadítva az energetikai rendszerünket is. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, gyerekeken is alkalmazható.
metamorf masszázs segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a gátlásokat, félelmeket, nyomasztó érzéseket, így nyitottabbá, oldottabbá tesz, ezáltal nő az önbizalmunk, az életkedvünk, az életbe vetett hitünk. „Mellékhatásként” megszűnhetnek a pszichoszomatikus tünetek.
Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra. Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, torok- és fülfájás.
Három alapkezelés van. Helyzettől függően 3-5 kezelés ajánlott.

Írj, vagy hívj, ha kérdésed van, vagy szeretnél bejelentkezni. További információk és időpont egyeztetés nálam: 30/975-1543 vagy zsuline@gmail.com