A szív lélegzete

Mozgás, légzés, jelenlét, figyelem, érintés.
A tanulásnak ez a módja támogatja a testtudatosítás folyamatát, fejleszti az adás és befogadás képességét és minőségét. Megadja a testen keresztüli tanulás, megértés lehetőségét. Lehetőség egy mélyebb jelenlét és szeretetállapot megtapasztalására.

Jelen lenni önmagad és a másik számára, ajándék.A hawaii Lomi Lomi Nui egy különleges módja az érintésnek, a gyógyulásnak, az önfeltárásnak és önismeretnek. Egyfajta gyógyító érintés ez, a testmunka egyik formája, mely régen a gyógyításnak – pontosabban az öngyógyításnak – szánt szentélyekben történt. A mai napig alapvető eleme minden kezelésnek, a szentélybeli légkör megteremtése, és minden masszírozott személy szent, isteni oldalának, igaz természetének felismerése és előtérbe helyezése a személyiséggel szemben.

Az egy hét elvégzése képessé tesz arra, hogy egy teljes kezelést tudj adni. Nem szükséges előzetes tapasztalat. A tanfolyamon, gyakorlati úton tanulunk, melyben megtapasztalhatod a testen keresztüli tanulást, a tudás felébredését magadban. A gyakorlatok során, amikor teljes figyelmeddel igazán jelen vagy, figyelsz, akkor egyszer csak felbukkan a benned rejlő intuíció és kreativitás, mely képessé tesz arra, hogy - a masszázstechnikán túl - mozdulataidat szabadon alakítsd.

A következő tanfolyam ideje: 2017. július 15-20.


További nyári időpont: 2017. augusztus 21-26.
6 nap, mely egymásra épül.
Ha úgy döntesz, hogy jönni szeretnél, jelezd nekem és küldöm a továbbiakat. Jelentkezésed az előleg befizetésével érvényes!
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
Lancsin Zsuzsanna Zsuzska
+36309751543
zsuline@gmail.com


Az érintés átformálja a lényedet.
Az érintés az életnek olyan szükséglete, mint a levegő...
semmi mással nem pótolható...
Érintés nélkül nincs teljes ember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése